Ben je benieuwd wie onze trainsters zijn? Ze stellen zich graag aan je voor!

Trainsters Website Foto

Hoofdtrainsters: Alica, Patricia en Isla

 

Hallo! Alicia
Ik ben Alicia van Honk, 23 jaar oud en ik kom uit Gameren. 
Naast mijn studie tot gymleerkracht geef ik met veel plezier training bij GTV Argos, aan de springgroep, de kleuters, de ouder-peutergym en de selectie. Ook op dinsdag ben ik in de zaal te vinden, maar dan turn ik zelf.
Het leukste aan lesgeven is het aanleren van nieuwe dingen, zoals een overslag of arabier. Ook vind ik het heel leuk om de jongens en meisjes in de lessen te zien groeien!
Alicia2
Turnen is een mooie en veelzijdige sport, het leukste eraan vind ik dat er veel verschillende onderdelen zijn waar je jezelf op kan uitleven.
Mijn favoriete onderdeel is brug, omdat ik het heerlijk vind om lekker te zwaaien, mijn minst favoriete onderdeel is balk, ik vind hem altijd veel te smal en val er geregeld naast.

Mocht je nog vragen hebben mag je ze altijd stellen in een van de lessen!
Tot in de sporthal!!

 
 
Hoi!

IsladeKlerk1

Mijn naam is Isla, ik woon in ’s-Hertogenbosch en coach met heel veel plezier de onder- en bovenbouw van de selectiegroep turnen.

IsladeKlerk2

Ik vind turnen de mooiste sport die bestaat. Het is heel divers en het vergt veel van je lichaam èn op mentaal vlak. Je moet er snel, sterk, lenig, elegant en behendig voor zijn en je moet ook wel lef hebben. Om iets te kunnen leren wordt veel doorzettingsvermogen gevraagd. Ik geniet ervan om de turnsters met plezier te zien sporten en ze fysiek en mentaal te zien ontwikkelen. 

Ik kom uit een echte turnfamilie en mijn favoriete toestel was altijd brug. Vloer vond ik echter ook heel leuk, aangezien ik mijn eigen oefeningen bedacht en veel danselementen in mijn oefeningen verwerkte. 

Ik ben erg blij dat ik deel uit mag maken van GTV Argos. Het is een mooie, gezellige club! 

Groetjes Isla!