Iedere vereniging heeft een bestuur nodig. Ook GTV Argos! Een aantal enthousiaste ouders van (oud-)leden zet zich in voor de bestuurlijke taken van onze club. Tijdens de lessen zie je ons niet: ons werk ligt vooral achter de schermen. Uiteraard kun je ons wel bereiken via de mail, of ons aanspreken in de gymzaal.

 
 
Penningmeester 
Mijn naam is Nienke van Maaren en bij GTV Argos verzorg ik de financiën. Ik ben getrouwd met Leon en samen hebben we 2 kinderen, Sarah en Levi. Sarah traint mee met de selectie en recreanten 2/3. 

In het dagelijks leven werk ik 20 uren bij een tandartspraktijk en daar houd ik me ook bezig met de financiën. Omdat GTV Argos ongeveer 1,5 jaar geleden op zoek was naar een nieuwe penningmeester leek mij dit een leuke uitdaging. Sinds januari 2019 houd ik de financiën voor de club bij. Verderop in deze digitale ALV zal ik het financieel overzicht van 2019 toelichten.

Algemeen bestuurslidFemke Heijman
Mijn naam is Femke Heijman en sinds 2023 ben ik ben ik algemeen bestuurslid bij de club. Een van mijn taken is het bijhouden van de website zodat daar alle informatie te vinden is.

In het dagelijks leven werk ik twee dagen op een basisschool en daarnaast heb ik een hele leuke winkel in het cemtrum van Zaltbommel. Ik ben moeder van twee kinderen, Mik en Anna-Lou. Anna-Lou turnt nu alweer een tijdje met veel plezier bij Argos. Vorig jaar zijn een aantal leden gestopt en waren ze op zoek naar nieuwe leden voor het bestuur. Het is altijd belangrijk bij een verening dat er een bestuur is die helpt en ondersteunt. Om die reden heb ik mezelf aangemeld en voer ik mijn taak met veel enthousiasme uit!