Iedere vereniging heeft een bestuur nodig. Ook GTV Argos! Een aantal enthousiaste ouders van (oud-)leden zet zich in voor de bestuurlijke taken van onze club. Tijdens de lessen zie je ons niet: ons werk ligt vooral achter de schermen. Uiteraard kun je ons wel bereiken via de mail, of ons aanspreken in de gymzaal.

Tijdelijke voorzitter – PR 
Mijn naam is Viola de Bijl ik woon met mijn man en twee kinderen in Bruchem. Onze dochter Marlieke (15) turnt mee bij de springgroep en is assistent bij de peuters en de kleuters. In het dagelijks leven werk ik als medewerker projectbeheer bij een subsidie adviesbureau in Rossum. Daarnaast zet ik mij in als vrijwilliger in onze kerk. 
 
Omdat ik van schrijven houd, ben ik een aantal jaar geleden gevraagd om de PR-functie in het bestuur van GTV Argos te vervullen. Dit betekent concreet dat ik veel van de brieven opstel, de website probeer bij te houden en daarnaast persberichten en de nieuwsbrieven verzorg. Ik word hierin ook ondersteund door onze trainsters die actief zijn met social media. Daarnaast neem ik sinds het vertrek van onze vorige voorzitter Antoine Ketelaars het voorzitterschap tijdelijk waar. We zijn dus op zoek naar een vervanger voor die plek! Lijkt het jou leuk om mee te draaien in een dynamisch bestuur en op die manier de club te helpen? Neem contact met ons op!
 

Secretaris: vacant

Penningmeester 
Mijn naam is Nienke van Maaren en bij GTV Argos verzorg ik de financiën. Ik ben getrouwd met Leon en samen hebben we 2 kinderen, Sarah en Levi. Sarah traint mee met de selectie en recreanten 2/3. 

In het dagelijks leven werk ik 20 uren bij een tandartspraktijk en daar houd ik me ook bezig met de financiën. Omdat GTV Argos ongeveer 1,5 jaar geleden op zoek was naar een nieuwe penningmeester leek mij dit een leuke uitdaging. Sinds januari 2019 houd ik de financiën voor de club bij. Verderop in deze digitale ALV zal ik het financieel overzicht van 2019 toelichten.
 
Ledenadministratie en communicatie trainsters

Mijn naam is Anja van Riel en ben al langere tijd actief bij GTV-argos. Mijn dochter heet Kim en is actief als jurylid. 
Mijn bestuurstaken zijn: het bijhouden van de ledenadministratie via KNGU Digimembers en samen met Bianca verzorg ik de communicatie met trainsters en assistenten.
Verder ben ik vliegende keep voor meerdere activiteiten zoals Nijntje, Opleidingen, Bommelerwaard Cup, Groteclubactie etc. Ik zet mij vooral in voor het plezier van bewegen op ieder zijn eigen niveau. 
 Binnenkort: informatie over Cathrien Bartels