Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of er zijn twee prachtige mogelijkheden om onze club financieel een handje te helpen.
Alle leden hebben een lotenboekje van de Grote Clubactie mee naar huis gekregen. Sommige hebben zelfs al drie boekjes vol! Familie of bekenden die verder weg wonen, kunnen gebruikmaken van deze link voor online verkoop.
Je hebt nog t/m 9 november om loten te verkopen en je boekje(s) in te leveren. Voor grootverkopers stellen we per leeftijdsgroep een mooie prijs ter beschikking: een gratis toegang tot JumpXL. Wie meer dan 20 loten verkoopt, krijgt bovendien van de Grote Clubactie zelf eemn gratis entreekaart voor een pretpark. En als lotenverkoper maak je kans op een Nintendo Switch of clinics van topsporters. Jouw inzet is Goud waard voor onze club!

Wie lid is van de Rabobank Bommelerwaard, kan bovendien zonder zelf iets te betalen de club aan sponsorgeld helpen. Rabobank stelt geld beschikbaar voor clubs, verenigingen en goede doelen in onze omgeving. Ieder lid van de bank krijgt eind september een mail met daarin een link om voor deze doelen te stemmen. GTV Argos doet ook mee, geef jij ons jouw stem? Lees meer op de site van de Rabobank.