Deze week beginnen de schoolexamens van het Cambium. Dat betekent dat een deel van de gymzalen in gebruik zijn en we voor sommige lessen een andere oplossing hebben moeten vinden. Onze trainsters hebben dit voor hun eigen groepen al via de app doorgegeven. 
Hieronder geven we het rooster voor de komende weken graag nog even door. 

Zaterdag 21 januari is het zover: de jaarlijkse Clubkampioenschappen!

Maar liefst 87 turnsters doen dit jaar mee. Er is hard gewerkt om mooie oefeningen te laten zien.
Er zijn prijzen te winnen voor de verschillende niveaus in verschillende leeftijdscategorieën. Dit jaar zijn er ook weer toestelprijzen te winnen en mogen we aan het einde van de wedstrijd een clubkampioen aanwijzen bij de recreanten en de selectie!

Het programma ziet er als volgt uit:

Wedstrijd 1 
08:45 uur        selectie aanwezig
08:50 uur        recreanten aanwezig
09:00 uur        opmarcheren en start wedstrijd 1
10:30 uur        einde wedstrijd
10:40 uur        demonstratie springgroep
10:50 uur        prijsuitreiking
11:00 uur        groepsfoto

Wedstrijd 2 
10:15 uur        selectie en recreanten aanwezig
10:50 uur        opmarcheren 
11:05 uur        start wedstrijd 2
12:35 uur        einde wedstrijd 2
13:45 uur        prijsuitreiking
13:55 uur        groepsfoto

Ouders, opa’s en oma’s, broertjes en zusjes, iedereen is van harte welkom om te komen kijken! 
Tijdens de wedstrijd zal er koffie en thee worden verkocht à 1 euro. Er kan betaald worden via een QR-code. De opbrengst van de verkoop is voor de clubkas. 
Toegang en deelname aan de Clubkampioenschappen zijn gratis. Om de kosten te compenseren wordt er aan het einde van de wedstrijd gecollecteerd voor de club.

assistent

Sport jij mee bij de recreanten 2, 3 of 4 en vind je een uurtje per week eigenlijk niet genoeg? Lees dan vooral verder! Dit seizoen willen we een extra groep starten: de recreanten +. Deze groep is bedoeld voor turnsters die komende seizoen in recreanten 2 of 3 zitten en die graag een extra uurtje aan hun turnvaardigheden willen werken. Bij voldoende deelnemers zal deze groep iedere zaterdag van 13.00 tot 14.00 uur trainen in zaal 2 onder leiding van Lidian. Kom jij ook meedoen? Op 1, 8 en 15 oktober hebben we proeflessen gepland. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je hiervoor aan te melden. 

meedoen

Als ouder bekijk je al die mooie - en ingewikkelde - turnoefeningen meestal vanaf de zijlijn bij een wedstrijd en soms bij een kijkles in de training. Hoog tijd om daar verandering in aan te brengen! In de week van 10 oktober houden we eindelijk weer eens echte ouder-kindlessen. Ieder kind mag een ouder meenemen die deze les gezellig meedraait. Kom jij goed op - en over - de balk net zoals je dochter? Of spring je zo hoog als je zoon? 

Voor de recreanten zijn deze lessen op maandag 10 en dinsdag 11 oktober, voor de springgroep op de 14e en voor de kleuters op zaterdag de 15e. De peuters boffen: die mogen elke week al met papa of mama sporten! Omdat de selectie traint voor de eerste wedstrijden, krijgen zij geen mee-turn-les maar een kijkles op de maandag en de donderdag.

Meer informatie over deze lessen volgt via de trainster. We hopen je te zien!

De persconferentie bracht goed nieuws! We mogen niet alleen weer lekker de zaal in, we kunnen ook weer gewoon 's avonds sporten.

Wat betekent dit concreet? 
Zaterdag 15 januari hadden we voor de recreanten en de springgroep nog extra ingepland staan. Deze groepen komen dus nog één keer op zaterdag aan de beurt.
Daarna gaan we, met ingang van maandag 17 januari, weer gewoon van start met ons oude schema zoals het ook op deze site te vinden is.

Wat zijn de regels nu voor sporten in de zaal?