meedoen

Als ouder bekijk je al die mooie - en ingewikkelde - turnoefeningen meestal vanaf de zijlijn bij een wedstrijd en soms bij een kijkles in de training. Hoog tijd om daar verandering in aan te brengen! In de week van 10 oktober houden we eindelijk weer eens echte ouder-kindlessen. Ieder kind mag een ouder meenemen die deze les gezellig meedraait. Kom jij goed op - en over - de balk net zoals je dochter? Of spring je zo hoog als je zoon? 

Voor de recreanten zijn deze lessen op maandag 10 en dinsdag 11 oktober, voor de springgroep op de 14e en voor de kleuters op zaterdag de 15e. De peuters boffen: die mogen elke week al met papa of mama sporten! Omdat de selectie traint voor de eerste wedstrijden, krijgen zij geen mee-turn-les maar een kijkles op de maandag en de donderdag.

Meer informatie over deze lessen volgt via de trainster. We hopen je te zien!

assistent

Sport jij mee bij de recreanten 2, 3 of 4 en vind je een uurtje per week eigenlijk niet genoeg? Lees dan vooral verder! Dit seizoen willen we een extra groep starten: de recreanten +. Deze groep is bedoeld voor turnsters die komende seizoen in recreanten 2 of 3 zitten en die graag een extra uurtje aan hun turnvaardigheden willen werken. Bij voldoende deelnemers zal deze groep iedere zaterdag van 13.00 tot 14.00 uur trainen in zaal 2 onder leiding van Lidian. Kom jij ook meedoen? Op 1, 8 en 15 oktober hebben we proeflessen gepland. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je hiervoor aan te melden. 

Vanwege de nieuwe maatregelen, kunnen de trainingen van de maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond helaas niet doorgaan.
Samen met onze trainsters en Sportfondsen hebben wij naar andere mogelijkheden gekeken. Tot de kerstvakantie gelden de volgende aangepaste lestijden:

De persconferentie bracht goed nieuws! We mogen niet alleen weer lekker de zaal in, we kunnen ook weer gewoon 's avonds sporten.

Wat betekent dit concreet? 
Zaterdag 15 januari hadden we voor de recreanten en de springgroep nog extra ingepland staan. Deze groepen komen dus nog één keer op zaterdag aan de beurt.
Daarna gaan we, met ingang van maandag 17 januari, weer gewoon van start met ons oude schema zoals het ook op deze site te vinden is.

Wat zijn de regels nu voor sporten in de zaal? 

Als coöperatieve bank heeft de Rabobank  geen aandeelhouders, maar leden. Elk jaar geeft de bank een deel van haar winst terug aan de maatschappij. En het leuke is: onze leden beslissen mee! Zo bepalen we samen waar het geld naartoe gaat. 

Eén van de manieren waarop dit gebeurt, is via Rabo Clubsupport. Want Rabobank vindt: iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

Ook de Rabobank Bommelerwaard/Altena doet mee aan deze actie. Ieder lid van de Rabobank mag maar liefst 3 stemmen uitbrengen op zijn favoriete club. Dat betekent dus óók op GTV Argos! Doe je mee? Je kunt ons steunen door je stem uit te brengen via deze link.
(Wel klant, nog geen lid? Meld je gratis aan rabobank.nl/particulieren/leden)
RaboClubSupport 1 1 672x372