Morgen is het zover: de Clubkampioenschappen. Alle leden zijn als het goed is geïnformeerd. We hebben ook een aantal ouders die komen helpen: hartelijk dank daarvoor! We hopen als trainsters en bestuur op een mooie wedstrijd waarin zowel onze selectie als de recreanten mogen laten zien wat ze hebben geleerd.

Tijdens de kampioenschappen is het mogelijk koffie of thee te kopen. De opbrengst hiervan is voor onze club. Voor kinderen is gratis limonade beschikbaar. 
Na afloop van beide wedstrijden zal een collecte worden gehouden om de onkosten van deze dag te dekken.

Hieronder nog even het globale schema van de twee wedstrijden:

8.20 uur

selectie jong aanwezig

8.30 uur

recreanten jong aanwezig

8.40 uur

opmarcheren en opening wedstrijd 1

8.45 uur 

wedstrijd 1

10.30 uur

springgroep aanwezig

10.30 uur

selectie en recreanten aanwezig

10.50 uur

demo springgroep

11.00 uur

prijsuitreiking wedstrijd 1

11.00 uur

opmarcheren en opening wedstrijd 2

11.10 uur

groepsfoto met alle leden

11.15 uur

wedstrijd 2

13.15 uur

einde wedstrijd 2

13.25 uur

prijsuitreiking wedstrijd 1

Als vereniging betalen we per ingeschreven lid een verplichte, jaarlijkse bondscontributie aan de KNGU. Dit bedrag innen wij op 1 januari naast de gewone contributie. 
Eind december gaf de KNGU aan dat zij de bondscontributie hebben verhoogd. Er is daarom een iets gewijzigd bedrag afgeschreven. Voor leden tot 16 jaar was de bondscontributie tot nu toe € 22,- Dit is € 22,60 geworden. Voor leden van 16 jaar en ouder was de bondscontributie tot nu toe € 27,- Dit is nu € 27,80.

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of er zijn twee prachtige mogelijkheden om onze club financieel een handje te helpen.
Alle leden hebben een lotenboekje van de Grote Clubactie mee naar huis gekregen. Sommige hebben zelfs al drie boekjes vol! Familie of bekenden die verder weg wonen, kunnen gebruikmaken van deze link voor online verkoop.
Je hebt nog t/m 9 november om loten te verkopen en je boekje(s) in te leveren. Voor grootverkopers stellen we per leeftijdsgroep een mooie prijs ter beschikking: een gratis toegang tot JumpXL. Wie meer dan 20 loten verkoopt, krijgt bovendien van de Grote Clubactie zelf eemn gratis entreekaart voor een pretpark. En als lotenverkoper maak je kans op een Nintendo Switch of clinics van topsporters. Jouw inzet is Goud waard voor onze club!

Wie lid is van de Rabobank Bommelerwaard, kan bovendien zonder zelf iets te betalen de club aan sponsorgeld helpen. Rabobank stelt geld beschikbaar voor clubs, verenigingen en goede doelen in onze omgeving. Ieder lid van de bank krijgt eind september een mail met daarin een link om voor deze doelen te stemmen. GTV Argos doet ook mee, geef jij ons jouw stem? Lees meer op de site van de Rabobank.

Heb je altijd onze selectie al eens in actie willen zien? Kom dan op 9 november naar de sporthal aan de Courtine! We organiseren op die dag een vriendschappelijke jokerwedstrijd met turnvereniging Lingia uit Wadenoijen. Er zijn twee wedstrijden: de eerste groep start om 9.30 uur en de tweede om 11.30 uur. Iedere turnster mag een joker inzetten op één toestel, die score wordt dan verdubbeld.

In regio zuid zijn de schoolvakanties weer voorbij. Ook het sportseizoen gaat weer beginnen! Maandagavond 26 augustus gaat een deel van de selectie weer van start en dinsdagavond is het de beurt aan de recreanten. Vanwege wisselingen in onze trainsters, zijn sommige lessen naar een andere dag verhuisd. Onze leden hebben hier per mail informatie over gehad. Wil je toch even weten wanneer je les begint? Kijk dan even op het lesrooster hier op de site. We wensen al onze leden een sportief turnjaar toe!