Wil je lid worden van onze vereniging? Dat kan!
Allereerst mag je twee proeflessen meedraaien in jouw leeftijdsgroep. Dit kun je doen via Bommelerwaardbeweegt.nlIMG 6140

Wil je na de proeflessen graag inschrijven als lid? Je overlegt dan eerst met de trainster of er op dit moment plek is in de groep. Wanneer de trainster aangeeft dat er ruimte is, dan verwijst zij je naar de website voor een aanmeldformulier. Dit vind je via één van de onderstaande links. Inschrijven gebeurt alleen in overleg met de betreffende trainster.

Wil je meer weten over de kosten van het lidmaatschap van recreanten, de springgroep, de kleuters of de ouder-peutergym? Lees dan verder bij het onderwerp Lidmaatschap recreanten.

Wil je meer weten over de kosten van het lidmaatschap van de selectie? Lees dan verder bij het onderwerp Lidmaatschap selectie.

Wil je meer weten over de kosten van het lidmaatschap van de jong-talenten? Lees dan verder bij het onderwerp Lidmaatschap jong-talenten.

Heb je vragen? Neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op! De mailbox van het secretariaat wordt meerdere malen per week gecheckt.