GTV Argos is sinds 1976 de gym- en turnvereniging in Zaltbommel.
We bieden zowel kleutergym als turnen op recreanten- en wedstrijdniveau aan.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen turnen? Kom gerust eens kijken. Je mag altijd eerst twee keer gratis meetrainen. Daarna beslis je pas of je lid wil worden.

Voor informatie over de lestijden zie: lessen.

Opzeggen: Voor recreanten geldt een kwartaallidmaatschap, de selectie heeft een jaarlidmaatschap.
Opzeggen kan alleen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en moet uiterlijk 1 maand voor het begin van het nieuwe kwartaal/jaar geschieden.
Voor recreanten is dat dus vóór 1 september, 1 januari, 1 april of 1 juli.

Een selectielidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal een jaar. Dit jaar loopt van 1 oktober t/m 30 september het jaar erna. Opzeggen kan alleen schriftelijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Een opzegging voor het nieuwe jaar moet uiterlijk 31 juli bij ons binnen zijn in verband met de nieuwe groepsindeling en de wedstrijdregistratie. 

Voor meer informatie kun je ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..