Ben je benieuwd wie onze trainsters zijn? Ze stellen zich graag aan je voor!

Trainsters Website Foto

Hoofdtrainsters: Alica, Patricia en Isla

Hallo! Alicia
Ik ben Alicia van Honk, 23 jaar oud en ik kom uit Gameren. 
Naast mijn studie tot gymleerkracht geef ik met veel plezier training bij GTV Argos, aan de springgroep, de kleuters, de ouder-peutergym en de selectie. Ook op dinsdag ben ik in de zaal te vinden, maar dan turn ik zelf.
Het leukste aan lesgeven is het aanleren van nieuwe dingen, zoals een overslag of arabier. Ook vind ik het heel leuk om de jongens en meisjes in de lessen te zien groeien!
Alicia2
Turnen is een mooie en veelzijdige sport, het leukste eraan vind ik dat er veel verschillende onderdelen zijn waar je jezelf op kan uitleven.
Mijn favoriete onderdeel is brug, omdat ik het heerlijk vind om lekker te zwaaien, mijn minst favoriete onderdeel is balk, ik vind hem altijd veel te smal en val er geregeld naast.

Mocht je nog vragen hebben mag je ze altijd stellen in een van de lessen!
Tot in de sporthal!!

 

 

Hoi!

IsladeKlerk1

Mijn naam is Isla, ik ben 20 jaar oud en woon in 's-Hertogenbosch.
Op dit moment geef ik binnen GTV Argos les aan de selectiegroep. Daarnaast begeleid ik een keer in de week de Gym4Life groep waar we trainen voor een internationale demowedstrijd eind mei.
 
Ik vind turnen de mooiste sport die er bestaat. Het is heel divers en het vergt veel van je lichaam. Je moet er snel, sterk, lenig, elegant en behendig voor zijn en je moet ook wel lef hebben. Om iets te kunnen leren wordt veel doorzettingsvermogen gevraagd. Daarom zijn turnsters bijna altijd gemotiveerd. Dat vind ik heel bijzonder om te zien. Er is niets mooier dan als coach de turnsters te zien groeien en ze uiteindelijk op wedstrijden te zien stralen!
IsladeKlerk2
 
Ik kom uit een echte turnfamilie en ons favoriete toestel is altijd brug geweest. Maar vloer vond ik ook altijd leuk, aangezien ik mijn eigen oefeningen bedacht en veel danselementen in mijn oefeningen verwerkte. 
Ik ben erg blij dat ik deel uit mag maken van GTV Argos. Het is een mooie, gezellige club! 
Groetjes Isla!