Iedere vereniging heeft een bestuur nodig. Ook GTV Argos! Een aantal enthousiaste ouders van (oud-)leden zet zich in voor de bestuurlijke taken van onze club. Tijdens de lessen zie je ons niet: ons werk ligt vooral achter de schermen. Uiteraard kun je ons wel bereiken via de mail, of ons aanspreken in de gymzaal.

Tijdelijke voorzitter – PR 
Mijn naam is Viola de Bijl ik woon met mijn man en twee kinderen in Bruchem. Onze dochter Marlieke (13) turnt mee bij de recreanten 4 en samen met haar broertje Jelmer (11) zit zij ook bij de springgroep. In het dagelijks leven werk ik als medewerker projectbeheer bij een subsidie adviesbureau in Zaltbommel. Daarnaast zet ik mij in als vrijwilliger in onze kerk. 
 
Omdat ik van schrijven houd, ben ik een aantal jaar geleden gevraagd om de PR-functie in het bestuur van GTV Argos te vervullen. Dit betekent concreet dat ik veel van de brieven opstel, de website probeer bij te houden en daarnaast persberichten en de nieuwsbrieven verzorg. Ik word hierin ook ondersteund door onze trainsters die actief zijn met social media. Daarnaast neem ik sinds het vertrek van onze vorige voorzitter Antoine Ketelaars het voorzitterschap tijdelijk waar. We zijn dus op zoek naar een vervanger voor die plek! Lijkt het jou leuk om mee te draaien in een dynamisch bestuur en op die manier de club te helpen? Neem contact met ons op!
 
Secretaris - sponsoring

Ik ben Yvette Feldman, ik ben getrouwd met Remco Feldman en wij hebben 3 kinderen; Milan, Maud en Marijn. Onze dochter Maud turnt inmiddels al 6 jaar bij de selectie. In 2018 kwamen we met een groep selectieturnsters en trainster Isla naar GTV Argos. Vanuit die groep heb ik plaatsgenomen in het bestuur. Inmiddels zijn de Rossumse turnsters helemaal ingeburgerd en voelen we ons bij Argos helemaal thuis.
 
In het bestuur houd ik me onder andere bezig met de commissie 'sponsoring'. Ik krijg daarin hulp van Isla en Samantha. Dit is een relatief nieuwe taak, dus we zijn nog aan het kijken wat er allemaal mogelijk is. Je kunt denken aan de Grote Clubactie, maar ook aan sponsors voor een show of wedstrijd, voor trainingsjasjes etc. 
Heb jij een geweldig sponsoridee of weet je wellicht een persoon of bedrijf die ons zou kunnen sponsoren? Dan kun je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met me opnemen! Ook zijn we altijd op zoek naar bedrijven of personen die leuke cadeautjes willen sponsoren voor bijvoorbeeld de beste lotenverkoper of de winnaar van een challenge.
 
Daarnaast help ik Isla bij de organisatie van Turnkamp en Gym4Life waar wij met een groep selectieturnsters elk jaar aan mee doen.
Naast de sponsoring en organisatie van activiteiten houd ik momenteel het secretariaat draaiende door bijvoorbeeld de mailbox bij te houden. Ik vind het leuk om op deze manier iets voor de vereniging te kunnen betekenen.
 
Penningmeester 
Mijn naam is Nienke van Maaren en bij GTV Argos verzorg ik de financiën. Ik ben getrouwd met Leon en samen hebben we 2 kinderen, Sarah en Levi. Sarah traint mee met de selectie en recreanten 2/3. 

In het dagelijks leven werk ik 20 uren bij een tandartspraktijk en daar houd ik me ook bezig met de financiën. Omdat GTV Argos ongeveer 1,5 jaar geleden op zoek was naar een nieuwe penningmeester leek mij dit een leuke uitdaging. Sinds januari 2019 houd ik de financiën voor de club bij. Verderop in deze digitale ALV zal ik het financieel overzicht van 2019 toelichten.
 
Ledenadministratie en communicatie trainsters

Mijn naam is Anja van Riel en ben al langere tijd actief bij GTV-argos. Mijn dochter heet Kim en is actief als jurylid. 
Mijn bestuurstaken zijn: het bijhouden van de ledenadministratie via KNGU Digimembers en samen met Bianca verzorg ik de communicatie met trainsters en assistenten.
Verder ben ik vliegende keep voor meerdere activiteiten zoals Nijntje, Opleidingen, Bommelerwaard Cup, Groteclubactie etc. Ik zet mij vooral in voor het plezier van bewegen op ieder zijn eigen niveau. 
 Binnenkort: informatie over Cathrien Bartels