Ineens is 2020 voor wat betreft het turnen voorbij. We hadden nog zoveel mooie en leuke dingen willen doen met elkaar, maar helaas mogen we t/m 19 januari de zaal niet in om te sporten. Los van de turnlessen heeft dit ook effect op wedstrijden en onze sportieve kerstactiviteit.

We zetten graag alles voor je op een rijtje. 

  1. Tot en met 19 januari is het helaas niet mogelijk om in de zaal turnlessen te geven. Maar houd onze sociale mediakanalen in de gaten: onze creatieve trainsters komen wellicht weer met een leuke challenge of andere online activiteiten.
  2. Het kerstballentoernooi dat de selectie zou hebben, kan helaas niet doorgaan. We gaan op zoek naar een moment later in het jaar waarop we alsnog een onderlinge wedstrijd kunnen houden! 
  3. Ook de sportieve kerstactiviteit bij Sportsplanet Best kan niet doorgaan. Zoals afgesproken, krijg je het deelnamegeld teruggestort. 
  4. De KNGU heeft alle wedstrijden die in januari gepland stonden voor het selectieturnen afgezegd. Zodra we meer informatie hebben over de rest van het seizoen, zullen we dat met jullie delen. 

We willen jullie ondanks alles goede kerstdagen en een gezond nieuwjaar toewensen.

We tellen de dagen af naar het moment dat we elkaar weer in de zaal kunnen zien!

Bestuur en trainsters GTV Argos