PosterKerstactiviteitArgos

Door het corona-virus konden een aantal geplande activiteiten niet door gaan. De recreanten hebben de Bommelerwaardcup moeten missen en de selectie had dit jaar geen Turnkamp. Activiteiten waarin we als leden van GTV Argos normaliter juist samenkomen en met elkaar genieten van de gym- en turnsport. Als trainsters hebben we nagedacht over een leuk, sportief en uiteraard coronaproof alternatief voor onze leden. Daarom hebben we een sportieve ochtend voor jullie georganiseerd in de kerstvakantie op maandag 28 december. 

Locatie: De activiteit zal plaatsvinden bij Sportsplanet in Best. Adres: VTC Best - De Maas 6 - 5684 PL Best 

Wat gaan we doen? We hebben een leuk programma voor jullie samengesteld met een aantal sportieve activiteiten zoals: het trampolinepark, jungle-klimparcours, bowlen… Tussendoor hebben we ook een ranjapauze. 

Tijdstip: De activiteiten beginnen om 9.30 uur en zijn afgelopen om 12.30 uur. 

Vervoer: We willen jullie vragen zelf voor vervoer te zorgen. Eventueel kun je onderling carpoolen. In verband met corona-maatregelen mogen ouders helaas niet mee naar binnen. De kinderen worden door de trainsters opgevangen bij de ingang. Na afloop kunnen de kinderen op de parkeerplaats worden opgehaald. Ouders graag in de auto blijven zitten om groepsvorming te voorkomen. De trainsters zorgen ervoor dat iedereen veilig kan worden opgehaald. 

Voor wie is de activiteit? Voor de recreanten 1, 2, 3 en 4, de springgroep en de selectie. De peuters en kleuters zijn helaas nog te jong. 

Kosten: De kosten zijn €15,- per deelnemer. Je kunt dit bedrag overmaken naar: NL50 RABO 0374 3348 62 t.n.v. Gymnastiek- en turnvereniging Argos Onder vermelding van: Trampolinepark + Naam Kind 

Aanmelden: Kom jij ook? Meld je dan aan door vóór 15 november een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de mail je naam en in welke groep je zit. De inschrijving is compleet als er €15 euro is overgemaakt naar bovenstaand rekeningnummer. 

Stel dat de maatregelen aangescherpt worden en de activiteit daardoor niet door kan gaan, dan krijg je je geld terug. Tot dan! Sportieve groet, Trainsters GTV Argos