Bewegen: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Daarom start GTV Argos vanaf seizoen 2020/2021 bij voldoende interesse een speciale ouder-peutergymles voor de allerjongsten. Kinderen vanaf 2 jaar maken in deze les samen met een ouder of verzorger een begin aan sport en bewegen in de gymzaal. Onze gediplomeerde trainster Alicia geeft de lessen volgens het Nijntje-programma van de KNGU.

Met dit programma werk je spelenderwijs aan de motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling van je kind. Terwijl je samen klimt, springt en balanceert, bouw je aan een gezond lichaam!

Heb je interesse? Op zaterdag 12 en 19 september kun je samen met je peuter vrijblijvend aan een proefles deelnemen. Aan de hand van het aantal aanmeldingen na deze lessen zal GTV Argos beslissen of de ouder-peutergym definitief van start gaat. De lessen zijn zaterdagmorgen van 9.15 uur tot 10.00 uur in sporthal Buys Ballot (naast de bibliotheek), Courtine 4 in Zaltbommel.

Voor vragen over de ouder-peutergym of voor een aanmelding voor de proeflessen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een appje sturen naar trainster Alicia van Honk (06-23378158) kan ook. We zien je graag in september!