Ons geweldige team van trainsters zoekt versterking! (Uren en dagen in overleg.)
Ben jij of ken jij die enthousiaste train(st)er III (gymnastiekleider III volgens de KNGU)?
Of doe je een sportopleiding of heb je die afgerond (sport en bewegen, Cios of Alo) en zou je bereid zijn je licentie voor trainer te halen?
Wil jij onze leden met veel plezier naar een hoger niveau helpen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

verspreiding covid19 voorkomen oranje

Onderstaand bericht is vorige week naar alle leden/ouders/verzorgers gestuurd. Dit is nog steeds van kracht. Zodra er veranderingen zijn, stellen we onze leden opnieuw via de mail op de hoogte!

Als bestuur van GTV Argos willen we jullie graag informeren hoe wij als vereniging omgaan met het coronavirus. 
 
Als er sprake is van een besmettelijke ziekte, volgen wij de adviezen en richtlijnen van het RIVM. Zolang GGD en RIVM geen noodklokken luiden en verenigingen gewoon nog mogen sporten met elkaar, hebben wij het vertrouwen dat het verantwoord is. Wanneer het GGD of het RIVM aangeeft dat het onverantwoord is, dan volgen wij die adviezen per direct op.

Wij vertrouwen erop dat iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt qua gezondheid van zichzelf en/of gezinsleden.
 
Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website van het RIVM. Daar vind je actuele, betrouwbare informatie en antwoord op veel gestelde vragen.

Vanuit de Nederlandse overheid is het bericht gekomen dat in heel Nederland mensen met neusverkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts THUIS moeten blijven en sociale contacten moeten vermijden. Daarnaast worden alle evenementen met meer dan 100 personen afgelast.

De KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) en het NOC*NSF gaan nog een stap verder. Zij adviseren clubs en verenigingen om het clubleven helemaal stil te leggen tot en met 31 maart. GTV Argos valt onder de KNGU en wij zullen dit advies overnemen. Dit betekent dat we vanaf morgen tot nadere orde (en in ieder geval tot en met 31 maart) geen trainingen meer organiseren. Zodra er meer bekend is, laten we dat weten.

We wensen iedereen gezondheid toe!

Morgen is het zover: de Clubkampioenschappen. Alle leden zijn als het goed is geïnformeerd. We hebben ook een aantal ouders die komen helpen: hartelijk dank daarvoor! We hopen als trainsters en bestuur op een mooie wedstrijd waarin zowel onze selectie als de recreanten mogen laten zien wat ze hebben geleerd.

Tijdens de kampioenschappen is het mogelijk koffie of thee te kopen. De opbrengst hiervan is voor onze club. Voor kinderen is gratis limonade beschikbaar. 
Na afloop van beide wedstrijden zal een collecte worden gehouden om de onkosten van deze dag te dekken.

Hieronder nog even het globale schema van de twee wedstrijden:

8.20 uur

selectie jong aanwezig

8.30 uur

recreanten jong aanwezig

8.40 uur

opmarcheren en opening wedstrijd 1

8.45 uur 

wedstrijd 1

10.30 uur

springgroep aanwezig

10.30 uur

selectie en recreanten aanwezig

10.50 uur

demo springgroep

11.00 uur

prijsuitreiking wedstrijd 1

11.00 uur

opmarcheren en opening wedstrijd 2

11.10 uur

groepsfoto met alle leden

11.15 uur

wedstrijd 2

13.15 uur

einde wedstrijd 2

13.25 uur

prijsuitreiking wedstrijd 1