IMG 6296

We hebben als club een groepje jonge, enthousiaste assistenten die geheel vrijwillig assisteren bij de kleuters, de jongere recreanten en de springgroep. Deze groep bestaat uit meiden uit de eerste twee klassen uit het voortgezet onderwijs, die op deze manier 'iets teruggeven aan de club en meteen werken aan hun turnontwikkeling. We zijn blij met deze groep en hopen dat sommigen van hen mogen doorgroeien in het assisteren. Daarom krijgt deze groep van ons de komende maanden de training ‘leidster 1’ aangeboden. Onze trainsters zullen hen in hun lesstof begeleiden. Op deze manier investeren we graag in de toekomst!  

Hoera! Zaterdag 20 maart starten de eerste buitentrainingen. Op het veld bij het Cambium proberen we zoveel mogelijk een normale (turn)les te geven. We gaan dus ook gebruik maken van toestellen!
De groepen die zaterdag starten, hebben hier via de mail bericht van gehad. De lessen van de recreanten op dinsdagavond blijven nog heel even online tot de zomertijd ingaat en we van meer licht 's avonds kunnen gebruikmaken. We houden jullie op de hoogte!

Met ingang van 1 januari 2021 heeft de KNGU de contributie die we jaarlijks moeten afdragen licht verhoogd.

Het jaarbedrag voor kinderen tot 16 jaar wordt € 23,20 (was € 22,60) en kinderen 16 jaar en ouder wordt € 28,60 (was € 27,80). Dit bedrag incasseren we ieder jaar tegelijk met de clubcontributie op 1 januari. Dit geldt niet voor peuters en kleuters: omdat zij maar drie kwartier les hebben berekenen wij dit bedrag bij hen niet door.