De persconferentie bracht goed nieuws! We mogen niet alleen weer lekker de zaal in, we kunnen ook weer gewoon 's avonds sporten.

Wat betekent dit concreet? 
Zaterdag 15 januari hadden we voor de recreanten en de springgroep nog extra ingepland staan. Deze groepen komen dus nog één keer op zaterdag aan de beurt.
Daarna gaan we, met ingang van maandag 17 januari, weer gewoon van start met ons oude schema zoals het ook op deze site te vinden is.

Wat zijn de regels nu voor sporten in de zaal? 

Vanwege de nieuwe maatregelen, kunnen de trainingen van de maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond helaas niet doorgaan.
Samen met onze trainsters en Sportfondsen hebben wij naar andere mogelijkheden gekeken. Tot de kerstvakantie gelden de volgende aangepaste lestijden:

Ook dit jaar verkopen onze leden weer loten voor de Grote Clubactie! We sparen zo met elkaar voor nieuwe turntoestellen in de zaal. 
Doe jij mee met de verkoop? Dit kan door loten uit je lotenboekje te gebruiken, maar ook digitaal via een QR-code op jouw lotenboekje. Deze code brengt je bij je eigen, persoonlijke lotenpagina waar mensen digitaal jouw loten kunnen kopen.

Heb je ook al gezien dat je zelf kunt bijhouden hoeveel loten je verkocht hebt, en wat jouw stand is in jouw team? Ook dat kan via de persoonlijke inlogpagina.

 Veel succes met de verkoop!

Steunons banner 336x280

Als coöperatieve bank heeft de Rabobank  geen aandeelhouders, maar leden. Elk jaar geeft de bank een deel van haar winst terug aan de maatschappij. En het leuke is: onze leden beslissen mee! Zo bepalen we samen waar het geld naartoe gaat. 

Eén van de manieren waarop dit gebeurt, is via Rabo Clubsupport. Want Rabobank vindt: iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

Ook de Rabobank Bommelerwaard/Altena doet mee aan deze actie. Ieder lid van de Rabobank mag maar liefst 3 stemmen uitbrengen op zijn favoriete club. Dat betekent dus óók op GTV Argos! Doe je mee? Je kunt ons steunen door je stem uit te brengen via deze link.
(Wel klant, nog geen lid? Meld je gratis aan rabobank.nl/particulieren/leden)
RaboClubSupport 1 1 672x372
 
 

 

IMG 6296

We hebben als club een groepje jonge, enthousiaste assistenten die geheel vrijwillig assisteren bij de kleuters, de jongere recreanten en de springgroep. Deze groep bestaat uit meiden uit de eerste twee klassen uit het voortgezet onderwijs, die op deze manier 'iets teruggeven aan de club en meteen werken aan hun turnontwikkeling. We zijn blij met deze groep en hopen dat sommigen van hen mogen doorgroeien in het assisteren. Daarom krijgt deze groep van ons de komende maanden de training ‘leidster 1’ aangeboden. Onze trainsters zullen hen in hun lesstof begeleiden. Op deze manier investeren we graag in de toekomst!