Met ingang van 1 januari 2021 heeft de KNGU de contributie die we jaarlijks moeten afdragen licht verhoogd.

Het jaarbedrag voor kinderen tot 16 jaar wordt € 23,20 (was € 22,60) en kinderen 16 jaar en ouder wordt € 28,60 (was € 27,80). Dit bedrag incasseren we ieder jaar tegelijk met de clubcontributie op 1 januari. Dit geldt niet voor peuters en kleuters: omdat zij maar drie kwartier les hebben berekenen wij dit bedrag bij hen niet door.

PosterKerstactiviteitArgos

Door het corona-virus konden een aantal geplande activiteiten niet door gaan. De recreanten hebben de Bommelerwaardcup moeten missen en de selectie had dit jaar geen Turnkamp. Activiteiten waarin we als leden van GTV Argos normaliter juist samenkomen en met elkaar genieten van de gym- en turnsport. Als trainsters hebben we nagedacht over een leuk, sportief en uiteraard coronaproof alternatief voor onze leden. Daarom hebben we een sportieve ochtend voor jullie georganiseerd in de kerstvakantie op maandag 28 december. 

Bewegen: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Daarom start GTV Argos vanaf seizoen 2020/2021 bij voldoende interesse een speciale ouder-peutergymles voor de allerjongsten. Kinderen vanaf 2 jaar maken in deze les samen met een ouder of verzorger een begin aan sport en bewegen in de gymzaal. Onze gediplomeerde trainster Alicia geeft de lessen volgens het Nijntje-programma van de KNGU.