Bewegen: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Daarom start GTV Argos vanaf seizoen 2020/2021 bij voldoende interesse een speciale ouder-peutergymles voor de allerjongsten. Kinderen vanaf 2 jaar maken in deze les samen met een ouder of verzorger een begin aan sport en bewegen in de gymzaal. Onze gediplomeerde trainster Alicia geeft de lessen volgens het Nijntje-programma van de KNGU. Met dit programma werk je spelenderwijs aan de motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling van je kind. Terwijl je samen klimt, springt en balanceert, bouw je aan een gezond lichaam!

Heb je interesse? Op zaterdag 12 en 19 september kun je samen met je peuter vrijblijvend aan een proefles deelnemen. Aan de hand van het aantal aanmeldingen na deze lessen zal GTV Argos beslissen of de ouder-peutergym definitief van start gaat. De lessen zijn zaterdagmorgen van 9.15 uur tot 10.00 uur in sporthal Buys Ballot (naast de bibliotheek), Courtine 4 in Zaltbommel.

Voor vragen over de ouder-peutergym of voor een aanmelding voor de proeflessen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een appje sturen naar trainster Alicia van Honk (06-23378158) kan ook. We zien je graag in september!

Vanuit de Nederlandse overheid is het bericht gekomen dat in heel Nederland mensen met neusverkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts THUIS moeten blijven en sociale contacten moeten vermijden. Daarnaast worden alle evenementen met meer dan 100 personen afgelast.

De KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) en het NOC*NSF gaan nog een stap verder. Zij adviseren clubs en verenigingen om het clubleven helemaal stil te leggen tot en met 31 maart. GTV Argos valt onder de KNGU en wij zullen dit advies overnemen. Dit betekent dat we vanaf morgen tot nadere orde (en in ieder geval tot en met 31 maart) geen trainingen meer organiseren. Zodra er meer bekend is, laten we dat weten.

We wensen iedereen gezondheid toe!

Ons geweldige team van trainsters zoekt versterking! (Uren en dagen in overleg.)
Ben jij of ken jij die enthousiaste train(st)er III (gymnastiekleider III volgens de KNGU)?
Of doe je een sportopleiding of heb je die afgerond (sport en bewegen, Cios of Alo) en zou je bereid zijn je licentie voor trainer te halen?
Wil jij onze leden met veel plezier naar een hoger niveau helpen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

verspreiding covid19 voorkomen oranje

Onderstaand bericht is vorige week naar alle leden/ouders/verzorgers gestuurd. Dit is nog steeds van kracht. Zodra er veranderingen zijn, stellen we onze leden opnieuw via de mail op de hoogte!

Als bestuur van GTV Argos willen we jullie graag informeren hoe wij als vereniging omgaan met het coronavirus. 
 
Als er sprake is van een besmettelijke ziekte, volgen wij de adviezen en richtlijnen van het RIVM. Zolang GGD en RIVM geen noodklokken luiden en verenigingen gewoon nog mogen sporten met elkaar, hebben wij het vertrouwen dat het verantwoord is. Wanneer het GGD of het RIVM aangeeft dat het onverantwoord is, dan volgen wij die adviezen per direct op.

Wij vertrouwen erop dat iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt qua gezondheid van zichzelf en/of gezinsleden.
 
Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website van het RIVM. Daar vind je actuele, betrouwbare informatie en antwoord op veel gestelde vragen.