Heb je altijd onze selectie al eens in actie willen zien? Kom dan op 9 november naar de sporthal aan de Courtine! We organiseren op die dag een vriendschappelijke jokerwedstrijd met turnvereniging Lingia uit Wadenoijen. Er zijn twee wedstrijden: de eerste groep start om 9.30 uur en de tweede om 11.30 uur. Iedere turnster mag een joker inzetten op één toestel, die score wordt dan verdubbeld.

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of er zijn twee prachtige mogelijkheden om onze club financieel een handje te helpen.
Alle leden hebben een lotenboekje van de Grote Clubactie mee naar huis gekregen. Sommige hebben zelfs al drie boekjes vol! Familie of bekenden die verder weg wonen, kunnen gebruikmaken van deze link voor online verkoop.
Je hebt nog t/m 9 november om loten te verkopen en je boekje(s) in te leveren. Voor grootverkopers stellen we per leeftijdsgroep een mooie prijs ter beschikking: een gratis toegang tot JumpXL. Wie meer dan 20 loten verkoopt, krijgt bovendien van de Grote Clubactie zelf eemn gratis entreekaart voor een pretpark. En als lotenverkoper maak je kans op een Nintendo Switch of clinics van topsporters. Jouw inzet is Goud waard voor onze club!

Wie lid is van de Rabobank Bommelerwaard, kan bovendien zonder zelf iets te betalen de club aan sponsorgeld helpen. Rabobank stelt geld beschikbaar voor clubs, verenigingen en goede doelen in onze omgeving. Ieder lid van de bank krijgt eind september een mail met daarin een link om voor deze doelen te stemmen. GTV Argos doet ook mee, geef jij ons jouw stem? Lees meer op de site van de Rabobank.

Zaterdag is het D-day! We verwachten alle leden (behalve recreanten 1) om 13.00 uur in de zaal voor schmink en de laatste voorbereidingen. Om 13.45 uur is de zaal open voor het publiek van de eerste voorstelling. 
Na afloop van de eerste show krijgen de leden de tijd voor hun meegebrachte eten. Vanuit de vereniging krijgt ieder lid een broodje knakworst erbij. 
We verwachten de recreanten 1 om 17.00 uur, ook zij kunnen dan eten en naar de schmink.
Om 17.45 uur gaat de zaal open voor het publiek van de tweede voorstelling. Om 21.00 uur is de voorstelling voorbij en gaan we samen opruimen. 
We zien uit naar een prachtige dag met elkaar!

In regio zuid zijn de schoolvakanties weer voorbij. Ook het sportseizoen gaat weer beginnen! Maandagavond 26 augustus gaat een deel van de selectie weer van start en dinsdagavond is het de beurt aan de recreanten. Vanwege wisselingen in onze trainsters, zijn sommige lessen naar een andere dag verhuisd. Onze leden hebben hier per mail informatie over gehad. Wil je toch even weten wanneer je les begint? Kijk dan even op het lesrooster hier op de site. We wensen al onze leden een sportief turnjaar toe!

Niet vergeten: morgen is de generale repetitie!
We beginnen om 17.00 uur (dus écht beginnen en graag daarvoor al aanwezig zijn). De kleuters en recreanten 1 mogen om 18.30 uur opgehaald worden. Voor de rest geldt 19.30 uur als eindtijd. 
Neem waar mogelijk vast je kleding mee voor zaterdag! En vergeet ook niet iets te eten voor tussendoor.
We hebben zin om aan elkaar te laten zien wat we voorbereid hebben. Tot morgenavond!