PosterKerstactiviteitArgos

Door het corona-virus konden een aantal geplande activiteiten niet door gaan. De recreanten hebben de Bommelerwaardcup moeten missen en de selectie had dit jaar geen Turnkamp. Activiteiten waarin we als leden van GTV Argos normaliter juist samenkomen en met elkaar genieten van de gym- en turnsport. Als trainsters hebben we nagedacht over een leuk, sportief en uiteraard coronaproof alternatief voor onze leden. Daarom hebben we een sportieve ochtend voor jullie georganiseerd in de kerstvakantie op maandag 28 december. 

Bewegen: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Daarom start GTV Argos vanaf seizoen 2020/2021 bij voldoende interesse een speciale ouder-peutergymles voor de allerjongsten. Kinderen vanaf 2 jaar maken in deze les samen met een ouder of verzorger een begin aan sport en bewegen in de gymzaal. Onze gediplomeerde trainster Alicia geeft de lessen volgens het Nijntje-programma van de KNGU.

Ons geweldige team van trainsters zoekt versterking! (Uren en dagen in overleg.)
Ben jij of ken jij die enthousiaste train(st)er III (gymnastiekleider III volgens de KNGU)?
Of doe je een sportopleiding of heb je die afgerond (sport en bewegen, Cios of Alo) en zou je bereid zijn je licentie voor trainer te halen?
Wil jij onze leden met veel plezier naar een hoger niveau helpen? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanuit de Nederlandse overheid is het bericht gekomen dat in heel Nederland mensen met neusverkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts THUIS moeten blijven en sociale contacten moeten vermijden. Daarnaast worden alle evenementen met meer dan 100 personen afgelast.

De KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) en het NOC*NSF gaan nog een stap verder. Zij adviseren clubs en verenigingen om het clubleven helemaal stil te leggen tot en met 31 maart. GTV Argos valt onder de KNGU en wij zullen dit advies overnemen. Dit betekent dat we vanaf morgen tot nadere orde (en in ieder geval tot en met 31 maart) geen trainingen meer organiseren. Zodra er meer bekend is, laten we dat weten.

We wensen iedereen gezondheid toe!