Aan het lidmaatschap van GTV Argos zijn voor recreanten de volgende kosten verbonden:

  • Eenmalig inschrijfgeld van € 17,50,-
  • Contributie ten bate van de club, voor recreanten is dit € 180,- per jaar. Het jaarbedrag is gebaseerd op 1 uur training per week inclusief de uitval van trainingen die in de vakantie vallen. Dit bedrag wordt in vier termijnen van € 45,- geïncasseerd. Voor leden die twee soorten lessen volgen (turn- en springles) geldt dat de tweede les € 35,- per kwartaal kost. Let op: de kleuters en de ouder- peutergroep is maar 45 minuten. Dit compenseren we door bij deze groep de jaarlijkse bondscontributie van de KNGU niet te incasseren.
  • Bondscontributie die door de KNGU wordt geïncasseerd. Deze bedraagt voor leden tot 16 jaar € 23,80 per kalenderjaar en voor leden vanaf 16 jaar € 29,40. Dit bedrag incasseren we op 1 januari van ieder jaar. Omdat de kleuters en de peuters maar 45 minuten les hebben, incasseren wij bij deze groep geen bondscontributie. GTV Argos neemt deze kosten zelf voor haar rekening.
  • Om deel te kunnen nemen aan wedstrijden (dit is niet verplicht voor recreanten, maar wel leuk) is het nodig een wedstrijdpakje aan te schaffen. Meer informatie over het turnpakje vindt u hier.
    Voor de jaarlijkse Bommelerwaardcup wordt een kleine bijdrage gevraagd, deze wordt apart geïncasseerd. Deelname aan deze wedstrijd is niet verplicht.

Een lidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal drie maanden. Opzeggen kan alleen schriftelijk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Een opzegging moet uiterlijk één maand voor het eind van het kwartaal binnen zijn (dat is uiterlijk 30 november voor afmelding per 1 januari, 28 februari voor afmelding per 1 april, 31 mei voor afmelding per 1 juli of 31 augustus voor afmelding per 1 oktober).

Besluit je na je proeflessen om lid te worden? Download dan het inschrijfformulier voor recreanten en vul dit digitaal in. Je kunt het daarna mailen naar ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De mailbox wordt meerdere malen per week gecheckt.